Alla inlägg den 25 februari 2008

Av Mattias Pettersson - 25 februari 2008 20:09

Snubblade över en rolig annons på facebook

Lär dig hur kvinnor fungerar och hur du gör för att attrahera dem. Garranterat.

Jag tyckte att det lät spännande så jag gick in på hemsidan och kollade lite mer. Hittade denna text:

"Vi har klienter i alla åldrar, från artonåriga studenter till framgångsrika näringslivsmän i övre medelåldern, och resultaten är alltid enastående. Att bli framgångsrik med kvinnor har nämligen ingenting med ålder att göra…
Det är inte heller en medfödd egenskap att vara bra eller dålig med kvinnor – det går att lära sig! Faktum är att alla vi som jobbar med Charismatic Revolution någon gång har varit där Du är idag och allt vi idag lär ut är det som vi själva använt för att skapa den framgång med kvinnor vi njuter av! Vi erbjuder dig flera sätt att lära, växa och utvecklas på. Att
ta ett Bootcamp är det mest effektiva sättet att på kort tid förändra sin verklighet och bli en person som har framgång med kvinnor, vilket våra tidigare studenter också intygar. Det är inte bara en rolig och innehållsrik helg utan dessutom en upplevelse som kommer att förändra dig och ditt liv för alltid!


Du kommer tillsammans med andra studenter och våra erfarna instruktörer att lära dig det Du behöver för att attrahera kvinnor i en lugn, trygg och diskret miljö för att sedan vägledas och testa allting praktiskt i ”fältet”. Vi garanterar din utveckling och erbjuder en full ”pengarna tillbaka”-garanti om du inte är nöjd. Denna garanti är en självklarhet för oss, även om vi stolt kan konstatera att den aldrig utnyttjats.

Under seminariedelarna ger vi dig en ”steg för steg”-utbildning i exakt hur du ska gå tillväga för att bygga attraktion med en kvinna och hjälper dig att bygga upp en personlig ”gameplan”. Allt för att Du ska ha kontroll över processen hela vägen!

Vi ger dig löpande individuell feedback och uppmärksammar dina resultat under hela utbildningen. En del av vår bootcamp är att vi ger dig en grundlig personlig feedback om hur just Du ska optimera din egen utveckling, vilket tidigare elever uppskattat stort"


Ett par instruktörer:

Sanji

25 år, Civilekonomstudent, Stockholm

Sanji började att intressera sig för attraktion och vad som styr social dynamik efter ett längre förhållande som slutade på sämsta tänkbara sätt. Vid sidan av ekonomistudierna växte intresset till ett livsmål - att lära sig förstå attraktion som ett fenomen och bemästra det.

Driven av en brinnande lust att bemästra den delen av sitt liv och en passionerad kärlek till kvinnor genomgick Sanji en snabb utveckling inom det svenska communityt. Idag är Sanji mannen som allt som oftast ses med ett stort leende i Stockholms nattliv i sällskap av attraktiva kvinnor och ett stort socialt nätverk.

Nomaggiz

22 år, Civilingenjörsstudent, Stockholm

Nomaggiz växte upp som den klassiskt töntiga / fåniga killen som med sitt skämtsamma sätt fick tjejer att i bästa fall bli “bara vänner”. Sommaren 2004 kom han av en slump i kontakt med David DeAngelo och lärde sig att man kan vara skämtsam med tjejer och bygga attraktion med dem istället för att försöka “övertala” dem att gilla en. Ett halvår senare hade han sitt livs första flickvän, ett förhållande som varade i ett och ett halvt år. Efter att ha blivit tipsad om The Game av en kompis insåg han att det fanns en hel värld av information därute och likasinnade som aktivt jobbar på att förstå och bemästra allt som har med kvinnor och attraktion att göra. Sedan dess har han gått ut minst tre gånger i veckan varje vecka för att slipa sitt svärd.



Jag glömde en liten detalj.....
Priset!
6000 kr
Hahaha!

Av Mattias Pettersson - 25 februari 2008 00:06

Getafe vann med 1-0, eftersom jag håller en del på Barcelona och ogillar Real Madrid rätt så skarpt blev jag glad.

Varför man ska hålla på Barca:
*I spanska inbördeskriget blev Barcelonas klubbordförande mördad av Franco. Franco var fascisten och Real Madrid var hans lag.
*FC Barcelona ägs av medlemmarna och har ingen ägare utan en ordförande som väljs demokratiskt.
*Den enda reklamen på Barcelonas tröjor är Unicef som de betalar pengar till för att få göra reklam för Unicef.
*Dom spelar en attraktiv fotboll

Real Madrid är ett äckligt facsistiskt köpelag.

Ikväll så förlorade dom på ett roligt mål. Robben gör mål för Real Madrid och spelarna springer ner till hörnflaggan och firar, men målet blir bortdömt för offside och Getafe kontrar istället in segermålet.

real madrid 0-1 getafe.uche

Presentation

Omröstning

Är Tom Kaulitz en dålig förebild?
 Ja
 Nej
 Nej, fast synd på matematiken bara

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards